The 2017 PWN Awards | Venue
15474
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15474,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-12.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.2,vc_responsive

The Venue

Dorothy Chandler Pavilion

 

The first and largest theatre of the LA Music Center, The Dorothy Chandler Pavilion was built in 1964 and designed by Welton Becket using a “total design” aesthetic. Everything from the building structure and engineering to its interior design — lighting fixtures, typography, carpeting, restaurant china and flatware — were designed by the firm for a unified and integrated look.

 

The interior of the main theatre is an elegant five story space draped in honey-toned onyx and features 78 crystal light fixtures including three stunning chandeliers each made from 24,000 individual pieces of hand-painted crystals from Munich.

We Celebrate You